skip to Main Content

SÅ KAN DET OCKSÅ VARA

Checka in på ett
5-stjärnigt kontor

Varför skilja på arbete och glädje när man kan få både och? Speciellt om resultatet är arbetsglädje. Briefmöte i poolen? Planera kick-off vid frukostbordet? Torsdagsfika i pannkaksbaren? Varför inte! Det är precis det som är idén med Kineum.

En kristallvas som rymmer det mesta

Allt för dygnets alla timmar kommer att samlas under samma pool. ESS Group, som ligger bakom bland annat The Steam Hotel, Pigalle och Ystads Saltsjöbad, ska på 17 våningar skapa ett nytt slags hotell: Jimmy’z i Kineum. Med spa, restauranger, barer, träning, service, nöje, avkoppling och höga ambitioner blir det en unik destination. Som kontorshyresgäster kommer ha tillgång till.

Nätverk i kvadrat

Varför ser Kineum ut som den gör? Arkitektens intention är att fasadens mönster ska ge associationer till fisknät och hamnkranarnas fackverk. Nätet anknyter också till nätverken som den blandade aktiviteten i Kineum möjliggör. Men bortsett från det är huset verkligen vackert och ett nytt landmärke i Göteborg. Förhoppningsvis ger den dig anledning att peka och säga att ”där, i den stora kristallvasen, där jobbar jag.”

Något utöver det ovanliga

Vardagen förgylls av Jimmy’z i Kineum. Förutom den speciella atmosfär som ett hotell med besökare ger, får du tillgång till allt vad det innebär av service, möten och varför inte lite vardagslyx?

Kineum innehåller många överraskningar. Här har du möjlighet att ge konferensen en helt unik inramning, du kan ha kundmöte i den italienska restaurangen eller varför inte workshop i poolen? I Kineum kan du förvänta dig det oförväntade.

Istället för lunchlåda.

Tillsammans med hotellet blir Kineum en plats där du dagligen möts av nya intryck och mängder av aktiviteter. I huset kommer det att finnas sex olika restauranger, barer och kaféer med olika spännande teman. Från bottenvåningens klassiska frukostrestaurang, till den spektakulära poolbaren på toppvåningen.