Bli en del av en rörelse

  Det knakar i Gårda. Växer. Riktigt rör på sig. Inte för att det är konstigt. Stadsdelen är ovanligt strategiskt placerad. Och vi har ovanliga planer för den.

  På väg upp är inte bara en byggnad. På väg upp är en destination. Kineum blir 27 våningar annorlunda. Ett hus i rörelse, där företag med framåtanda får ett forum för nya tankar, kreativitet och möten.

  Det historiska Gårda har alla förutsättningar för att bli ett framtida nav. Hit tar du dig lätt vare sig du cyklar, åker tåg, kör bil eller flyger. Stadsdelen ligger bara en kort promenad från evenemangsstråket och har ett bra utbud av lunchrestauranger och butiker. Ja, ifall du skulle få för dig att lämna huset för att uträtta dina ärenden. Det kommer nämligen inte behövas.

  Allt för dygnets alla timmar kommer att samlas under samma pool. ESS Group, som ligger bakom bland annat The Steam Hotel, Pigalle och Ystads Saltsjöbad, ska på 17 våningar skapa ett nytt slags hotell, med spa, restauranger, barer, träning, service, nöje, avkoppling och höga ambitioner. Som kontorshyresgäster kommer ha tillgång till.

  Visst låter det bra? De tio översta våningarna har rum för verksamheter med visioner. Ytor på 218–920m2 per våningsplan skapar stora möjligheter för dig att få det kontor du vill ha. Tillsammans med hotellkonceptet kommer du och dina medarbetare få en arbetsplats att längta till. Här kan du och ditt företag flytta in och sticka ut.

  Jobbar du i en verksamhet som vill annorlunda?

  Hör av dig så ser vi in i framtiden tillsammans.

  Maria Björsander – uthyrning
  Telefon: 070-270 24 97
  E-post: maria.bjorsander@ncc.se