skip to Main Content

DET SENASTE

Management by arbetsglädje

Kineums unika koncept är välplanerade och rationella kontorslokaler i kombination med en dynamisk och spännande hotellmiljö. Tack vare den får du ut mer av varje kvadratmeter kontor. Det är kort och gott Management by arbetsglädje.

A room with a view

Hur ska vi beskriva kontorslokalerna i Kineum? Om vi bad en mäklare berätta skulle det kanske låta så här: ”På 26 000 m² fördelade på 27 våningar med ogenerat läge och närhet till kommunikationer, erbjuder Kineum en flexibel, effektiv och samtidigt inspirerande och lekfull kontorsmiljö för dig som tror mer på rörelse, samverkan och mångfald än på traditionella och stillasittande kontorslösningar.”

Inte illa, och helt korrekt i sak. Vårt eget tillägg till beskrivningen är kanske inte fullt så bombastiskt: ytan är planerad för flexibel lokalindelning, den är rationell och optimerad för bästa utsikt och ljusinsläpp. Perfekt för det moderna aktivitetsstyrda arbetssättet. Och med 800 kontorsplatser.

Att vi har ett hotell inbyggt i huset gör det till en levade byggnad, dygnet runt. Vi stänger verkligen inte klockan fem, nattportiern står alltid till din tjänst om du skulle jobba sent. Och det skulle ju inte vara så förvånande på det här kontoret.

Konferens

Utbudet i Kineum ger dig ovanligt många möjligheter att skapa spännande konferenser på plats. Det finns helt enkelt ingen anledning att vara någon annanstans. Förutom att det är rationellt ger det en spännande bild av ert företag.